2024-11-08
✨台灣大黑松小倆口聯乘 HELLO KITTY 聯名禮盒✨ 「大黑松小倆口」是1956年創立的牛軋糖第一品牌🥇榮獲食品界米其林ITQI國際絕佳風味獎🏆,堅持嚴選食材及拒加添加物,質量絕對有保證👍佢係傳統工藝與現代甜品完美結合🍬台灣伴手禮表表者~為食Be平時好怕咬落去好硬, 食到牙都軟的牛軋糖,唔知你地又係咪呢? 「大黑松小倆口」軟硬適中又不會太黏牙, 仲唔會太甜、好好味添啊😍充滿古早的台灣風情🇹🇼❤️,大人小朋友都好岩食🥰 「大黑松小倆口」牛軋糖有三種口味🍬巧克力、抹茶、原味,滿足晒您地不同味蕾嘅需求😍我就最愛奶油花生牛軋糖: 台灣最經典口味,以純手工揉製,因為嚴選紐西蘭奶粉所以有份濃厚純淨的奶油香氣!仲有加入台灣本土花生🥜, 真係外酥內軟,多份豐富層次嘅口感。 三款限量版均印上Hello Kitty和台灣唔同地標嘅合照,而家買一盒送精美小提袋,買晒三個口味仲有限量大提袋, 好值得Hello Kitty迷收藏!無論係食自己食定係送禮,都係唔錯嘅選擇🎁,快啲入手啦👍💕 ❥ 滿一盒《限量版》牛軋糖禮盒送精美小提袋❥ 滿一組三個口味《限量版》牛軋糖各一盒即贈「限量精美大提袋」❥ 全台灣門市有販
❥ 滿一盒《限量版》牛軋糖禮盒送精美小提袋
❥ 全台灣門市有販售🛍️
❥ 海外官網下單,港澳購物滿台幣$5000可享免運🚛IBeの限量版Hello Kitty聯乘台灣牛軋糖分享 I