2024-09-11 0 瀏覽
3點3 下午茶時間到啦!🎉前排朋友去台灣旅行 送左三盒大黑松小倆口嘅紀念品俾我 今日下就為食嘅我 急不及待攞出嚟試下佢地😂一拎佢地出黎 我都已經哇一聲 每個包裝咁靚 張相印埋响個包裝上面 一目了然 一望見張相都呑哂口水 食物質素亦唔馬虎 😋😋😋😋果然係擁有悠久的歷史 穩固的口碑 真係送禮首選!👍🏻👍🏻👍🏻#花生蛋捲 佢地用精選的雞蛋 打造出金黃酥脆嘅外皮 內餡有滿滿濃郁嘅花生🥜醬!一啖咬落去 又甜又鹹香嘅味道 食完一條接一條!#牛軋餅絕對係台灣必買的超人氣伴手禮!大家應該都唔陌生?外層有超脆嘅蔥蘇打餅 🍪夾住濃郁嘅牛軋糖!呢個超鹹甜組合 邊個唔想食一啖? #牛軋糖大黑松小倆口嘅開店名物一定係牛軋糖 🍬1956年創立至今 牛軋糖創始名店大黑松小倆口已經係台灣伴手禮的代表!榮獲牛軋糖第一品牌 食品界米其林ITQI國際絕佳風味獎 台北市傳承好店等 絕對係穩固的口碑 今次我見到呢三個禮盒 最期待反而係個珍珠奶茶味嘅牛軋糖🧋好濃郁嘅奶茶味 奶香清爽再搭配Q彈的黑糖珍珠!🧋好啱最鍾意珍珠奶茶嘅我😜😜近排佢哋仲出埋hellokitty x 大黑松小倆口 鍾意Hello Kitty嘅朋友唔好錯過啦!
3點3 下午茶時間到啦!🎉
前排朋友去台灣旅行 送左三盒大黑松小倆口嘅紀念品俾我
今日下就為食嘅我 急不及待攞出嚟試下佢地😂
一拎佢地出黎 我都已經哇一聲
每個包裝咁靚 張相印埋响個包裝上面 一目了然
一望見張相都呑哂口水 食物質素亦唔馬虎 😋😋😋😋

#花生蛋捲

#牛軋餅
絕對係台灣必買的超人氣伴手禮!大家應該都唔陌生?
外層有超脆嘅蔥蘇打餅 🍪夾住濃郁嘅牛軋糖!
呢個超鹹甜組合 邊個唔想食一啖?

#牛軋糖
大黑松小倆口嘅開店名物一定係牛軋糖 🍬

近排佢哋仲出埋hellokitty x 大黑松小倆口
鍾意Hello Kitty嘅朋友唔好錯過啦!
CP值
用餐方式