2016-09-21 59 瀏覽
呢間CAFÉ☕️雖然舖頭細細, 只有大概20個位, 但真係好relax👯! 由於有一面牆係落地玻璃, 所以自然光☀️可以入到室內, 感覺非常舒服! 我地3個入到去, 雖然有3個位, 但要打散坐😔, 咖啡姐姐👩🏻都好好人同我地特別安排位置, 等我地3個可以坐得舒舒服服😚。MENU上可以揀嘅飲品☕️同野食🍩雖然唔多, 但見到咖啡姐姐👩🏻沖咖啡好仔細, 好比心機, 未飲都知一定好好味! 點左latte同mocha☕️都好滑,唔落糖都唔覺苦。再加埋新鮮出爐嘅檸檬蛋糕🍰, 真係一絕! 蛋糕中心有流心效果, 檸檬醬好清新😌, 甜味剛好!重點係, 2位咖啡姐姐都好靚女😍, 我地3個都一致認為佢地真係好清純又靚女😘! 各位男士, 經過可以入去試下2位咖啡姐姐嘅手勢呀😉! 另外, 提提大家, 由於全部咖啡都係佢地👩🏻沖嘅, 所以製作需時🕐, 要比d耐性, 趕時間就去其他CAFÉ☕️啦!
2016-09-17