2019-06-17 104 瀏覽
《桂花蜜酒釀白玉雪花冰》🍯 N.T 150-台北中山站赤峰街附近有好多文青小店出現,基本上去台北我都會喺呢條街流連一下扮下偽文青😎~但另一目的就係要去我想去新裝修嘅《心地日常》尋找一下老闆娘嘅蹤影😽,所以依篇絕對係私心推介😜‼️-《桂花蜜酒釀白玉雪花冰》係呢度嘅招牌,每次嚟我都係指定食呢一款,其實重會有其他限定嘅口味,牛奶冰🍼再加上桂花蜜酒釀🍯白玉與抹茶團子🍡,合襯度係絕配㗎🙌🏻,雖然話係私心推介但係未食過之前我都認為酒釀係好嗆口酒味好濃😲,但食咗之後竟然比我有另一返印象,呢到嘅酒釀係好順口唔嗆喉嚨,係口腔裏面發出淡淡嘅酒香✨而且自家人手製嘅白玉煙煙韌韌絕對值得嚟食💓重點老闆娘很美喔😚⋯⋯可恨的係我又遇唔上😭

《桂花蜜酒釀白玉雪花冰》🍯 N.T 150

推薦菜