這間熊一其實是經旅遊書介紹,看食物圖片已經很吸引,加上價錢唔貴,所以去到台北就打電話去訂枱!可能因為星期六,得返5:00pm! 去到等左10分鐘左右就入得,當時周圍都好多位!因為媽媽很累了,想轉去梳化位,但店員堅持不幫我地轉,說幾枱客人都是相連枱一起訂,不能轉!當然最後發現店員是說謊!不明白為何不比轉枱,這點服務要改善下!雖然其他服務也一般,店員沒有提供足夠食具,要多翻追問。但食物卻很多選擇!我們加錢再可揀更多肉類!牛肉都差不多十款,每款都試過,加錢的確實好味好多!另外有很多海鮮:蜆、蠔、蝦。。都有不同燒法,又可同時打邊燒,同一食物,兩個煮法!正而飲品/ 冷盆及雪糕種類也很多,雪糕都廿多款口味,比起香港雪糕店門市還多真是食幾球就回本了!而且仲有燒雪糕!真係大滿足係香港呢個價錢真係食唔到,4 人台幣3千幾蚊每人都係$2xx

真是食幾球就回本了!而且仲有燒雪糕!真係大滿足
係香港呢個價錢真係食唔到,4 人台幣3千幾蚊