芳朵法式麻辣鍋 (已結業)

Fondue M French spicy pot
📍TAIPEI📍#芳朵法式麻辣鍋 講真係係ig比人燒到去🤣見佢擺到咁鬼靚,忍唔住就訂位去🤣講下湯底先,今次叫左鴛鴦鍋 分別係 #麻辣鍋同#普羅旺斯濃雞湯 🍗 實在唔食得辣嘅我叫左小辣小麻🌶️ ,湯底中藥味好濃,凍豆腐同鴨血已經好入味,屋企人無限encore🤣 #雞湯 個邊一上黎就飲左啖,飲到蔬菜嘅甜同濃濃嘅雞味,食得佢佢真係用時間煲🤪 #犇牛華爾滋有齊板健牛,棉花牛,紐約客🐮三個位有齊哂就最好唔洗煩🤣我中意棉花牛多d,牛味油香都好平均重夠軟熟🤤 重見到佢門口雪櫃好多日本和牛🤫🤫#爆漿芝士蝦球呢個超正,爆多芝士🧀️蝦球本身彈牙,有蝦肉粒再加左少少香草調味🍤 雖然得三粒,不過贏左粒粒都好大粒拉到芝🩷#彩虹麵聽職員講話每一種都係用蔬菜染色嘅🥬🍅放佢清湯嗰度會食到味道有少少唔同,雖然佢睇起上嚟份量唔多,不過真係好igable🤣🤣整體黎講,都無話太貴,不過環境真係好舒服🤪服務重好到爆🤣咁岩撞到個好岩傾嘅姐姐,連去邊間按摩好有咩好食嘅餐廳都同我分享🥹set好哂位比我打卡,重一路傾一路幫我淥野食🫶🏻______________________________#鴛鴦鍋💰 TWD:99/人#犇牛華爾滋10o
📍TAIPEI📍
#芳朵法式麻辣鍋

講真係係ig比人燒到去🤣見佢擺到咁鬼靚,忍唔住就訂位去🤣

#犇牛華爾滋
有齊板健牛,棉花牛,紐約客🐮

#爆漿芝士蝦球

#彩虹麵