🎾 #一粒波碌去台中去得台灣又點可以唔買鳳梨酥🤩呢間鳳梨酥係台中先有😮😮而且design超靚💕行過梗係要入去睇下🤘🏻入到去先知,原來同宮原眼科嗰度係同一間🧐我地去既時候呢間仲要一個人都冇😂😂唔想係宮原眼科同人迫可以黎呢度睇🍍-⚾十七號鳳梨酥(18顆) NT$450個鳳梨酥除左包裝靚之外,味道都唔錯🤤鳳梨餡甜度酸度都幾balance,仲可以食到鳳梨既纖維😮🍍外皮非常之鬆化😆少少偏鹹,同酸甜既餡料好match🤩🤩-⚽️總評呢間店淨係鳳梨酥都有3款😂除左鳳梨酥仲有好多其他product🤓重點係全部packing都好靚🥰🥰淨係包裝設計已經吸引左我科科🤣買黎做手信送比人pecfect!!-🏐 日出‧土鳳梨酥台中市西屯區台灣大道三段460號10:00 - 22:00 (星期六日09:20開始營業)-#一粒波arollingball #一粒波碌去台灣 #一粒波食好西 #台灣美食 #日出土鳳梨酥 #鳳梨酥 #台中手信 #台中美食 #台中 #hkig #hkfoodie #香港食評 #台灣餐廳 #foodstagram #台灣食評 #hktraveller #hktravel
🎾 #一粒波碌去台中
去得台灣又點可以唔買鳳梨酥🤩
呢間鳳梨酥係台中先有😮😮
而且design超靚💕行過梗係要入去睇下🤘🏻
入到去先知,原來同宮原眼科嗰度係同一間🧐
我地去既時候呢間仲要一個人都冇😂😂
唔想係宮原眼科同人迫可以黎呢度睇🍍
⚾十七號鳳梨酥(18顆) NT$450
⚽️總評
🏐 日出‧土鳳梨酥
台中市西屯區台灣大道三段460號
10:00 - 22:00 (星期六日09:20開始營業)
外帶
推薦菜