2023-09-01 0 瀏覽
27/8/2023 (Sun) 台灣之旅今日💁‍♀️為食妙妙同💁A先生嚟到猴硐貓村,喺貓村唔同嘅地方行來行去搵🐱🐱嘅踪影。喺燦爛嘅陽光☀️同炎熱嘅天氣底下,同🐱🐱玩咗幾個鐘之後,🙆‍♀️為食妙妙同🙆A先生都要搵個有冷氣嘅地方休息一下🥵🥵🥵,飲返杯嘢補充返體力💪💪💪。經過其中一間cafe☕,入面係簡約嘅白色裝飾,感覺好chill好舒服,仲有音樂聽,令人身心都可以好好咁放鬆一下🥰🥰🥰。而今日我地order咗:🔆 提拉米蘇拿鐵呢杯熱嘅拿鐵入口溫度適中,上面灑上可可粉,咖啡☕️味道偏向nutty,飲落真係有點mascarpone cheese嘅味道,真係似飲緊杯液體狀嘅tiramisu咁,唔錯👍🏻。🔆 喵喵我倆心心相惜情不自禁(草莓🍓、覆盆子、蔓越莓)呢杯沙冰真真正正用上草莓🍓、覆盆子同蔓越莓果肉打成,入口冰凍又酸酸哋咁,好清爽,喺咁熱嘅天氣下一啖涼透心,正😋

27/8/2023 (Sun) 台灣之旅

而今日我地order咗:

🔆 提拉米蘇拿鐵

🔆 喵喵我倆心心相惜情不自禁(草莓🍓、覆盆子、蔓越莓)

2023-08-27