2023-06-22 3 瀏覽
快閃台灣短短4日3夜,會在此餐廳吃2次宵夜,可以証明味道及性價比高👍🏼👍🏼👍🏼😋😋😋😋第一晚抵達台北已經晚上10:30,放低行李,路過餐廳,見到排隊人龍,雖然已經很肚餓,唔想排隊等,但聞到陣陣香味,最終決定繼續等😀等咗約15-20分鐘,叫咗濃白鷄湯面,乾沾面,炸鷄,小食…….第一碗放低濃白雞湯麵, 同朋友先試一啖湯頭,大家立即雙眼發光,對望一下,濃雞湯真材實料,味道極之香濃,大家忍唔住不斷食!炸雞亦十大出息,香脆濕潤,鷄一啲都唔乾!其餘食品也很好,但係過於興奮,已經冇影相!喺離開台北之前嘅最後一晚,我哋再次品嚐,(雖然已經吃過許多不同台灣美食,亦都唔肚餓),再叫濃雞湯面,今次亦都一樣,啲湯幾乎飲哂,太美味了我好貪心,亦叫咗一碗細嘅叉燒飯,試吓味,因為網上都有推介,絕對冇失望,值得一試👌據聞佢哋將會再開分店,相信業務可以蒸蒸日上👏👏

炸雞亦十大出息,香脆濕潤,鷄一啲都唔乾!

其餘食品也很好,但係過於興奮,已經冇影相!

據聞佢哋將會再開分店,相信業務可以蒸蒸日上👏👏