foodie1020
foodie1020  等級1

類別 : 台灣菜漢堡/三明治沙拉

🔹花生醬肉蛋(NT $65)
👉🏻豬排 // 流心蛋 // 福源花生醬🤤🤤
一打開比個蛋黃surprise 到!流到成個盒都係😂🍳麵包烘至微焦,未見好濃炭香,相信外帶關係會有影響,所以唔會因爲咁扣分🤣🤟🏻炭烤豬排幾入味,口感較扎實卻不過乾。

個流心蛋睇得又食得,一度食一度流到要lam手指🤣想講加分位絕對係福源花生醬!香濃天然花生味,帶有鹹香,好鐘意呢種唔甜但有鹹味嘅花生醬!個種濃郁係世界級,令到成個三文治鹹鹹甜甜lv up!原來係可以同豬排/蛋咁夾😆(有諗過搽落豬柳強會點🥳🤤)但我完全唔記得咗要買罐返香港狂食,好失策🤣🤯

類別 : 義大利菜多國菜麵包/西點漢堡/三明治

🍞You are the cream cheese to my bagel! 久聞大名,終於去朝聖!就好似小粉絲去見明星咁!去買禮物個時順便買個比自己!🥳🥳🥳🥳
🔹藍莓乳酪貝果🥯🥯🥯🥯
熱賣no.1!貝果煙靭鬆軟唔死硬,食到有麵包香!可能鐘意好實嘅口感的朋友,會嫌太似麵包~但我覺得好有彈性好好食!加上乳酪芝士,同藍莓嘅甜混合,真係絕配~我本身係試食一舊,覺得好好食之後忍唔住買埋比自己!🤭🥰🤭🥰
————————————————————
裝修服務同包裝都十分細緻,正中女士下懷~😽

2019-10-09
類別 : 日本菜美食廣場漢堡/三明治咖哩甜點/蛋糕慶祝紀念日

🍚呢間bookmark咗好耐!主食甜品都好出色❤️我哋11點開門就衝過去,啱啱好有位!後面嘅就要等下一輪啦~
————————————————————
🔹牛肉漢堡 (NT $310)
麵包以至附送嘅薯條都超好食!侍應會為你將熱熔芝士倒上漢堡包,見到都流口水🤤麵包好鬆軟,唔係垃圾空氣包🍞個牛肉漢堡扒超級無敵好食!混入甜葱粒,個扒好juicy,完全無諗過主食都咁出色🍔
————————————————————
🔹燻燒鮭魚明太子海膽貝殼麵 (NT $270)
份量較少,略嫌唔夠明太子同海膽味,但整體係好食!