📍價格超親民 設有2款套餐 NT1600 樂饗宴套餐就食到14款特色菜式 單品包括新鮮龍蝦/ 各款海鮮/ 精品肉類等高級材料 款款都有驚喜!🔥 入席時廚師會先詢問客人是否有敏感同唔食食材 再作出菜單調整 服務都好customize 🔅 白桃烏龍茶 &野菌濃湯: 烏龍茶清新富香氣🔅 燻鮭魚魚卵青瓜卷: 用青瓜片卷住三文魚片 清新開胃🔅 香煎北海道干貝: 以微烤翠玉瓜墊底 再將帶子表面煎香🤩 保留住生食帶子的嫩滑爽口 表面再放上蘿蔔蓉及三文魚籽 鮮味十足 🔅 明太子香烤山藥: 山藥加熱後會出現外層清脆 內裡黏痴口感🙈 火候控制度做得相當好 再鋪上明太子沙律醬 食多咗都唔覺得單一🔅 高湯煮蘿蔔 配時令鮮魚塊: 蘿蔔軟淋香甜 香煎魚塊唔腥無骨就最岩我口味🙋🏻‍♀️ 配上打芡後的高湯汁就更加入味 🔅 金沙鹹蛋黃炒龍蝦鉗: 透過鐵板高溫 再拌入濃滑流心金沙醬去炒香 入口鹹香惹味~🔅 香煎生蠔 配日式味噌汁 🔅 香煎龍蝦尾 配特調龍蝦汁: 採用活波士頓龍蝦 🦞 龍蝦肉透過蒸焗方式 令龍蝦鮮味更加明顯及有彈性 不過我覺得再加上龍蝦汁之後 味道過份濃烈🥹🔅 蟹肉芝士班戟蛋漢堡: 富有蛋香的班戟蛋漿 加入
📍

🔅 白桃烏龍茶 &野菌濃湯: 烏龍茶清新富香氣
🔅 燻鮭魚魚卵青瓜卷: 用青瓜片卷住三文魚片 清新開胃
🔅 香煎生蠔 配日式味噌汁
🔅 蟹肉芝士班戟蛋漢堡: 富有蛋香的班戟蛋漿 加入唔少蟹肉絲 放入漢堡中成為餡料 賣相新奇好食
🔅 香酥雞腿肉: 雞皮煎得香脆金黃 帶少許油脂 雞肉嫩滑多汁 而且切小塊比客人食用 🫶🏼 沾上配備的海鹽/胡椒鹽/蒜頭粒就更有層次
🔅 乾貝蛋炒飯: 炒飯粒粒分明 米粒都是沾上蛋漿先炒 再加入預先炒好的炒蛋塊 好香
🔅 雪糕布朗尼 & 芝士蛋糕: 蛋糕就真的普普通通🙈🙈🙈 布朗尼加入核桃粒及橙皮 帶點清新不甜膩
🔅 龍蝦高湯: 好濃好濃

📢 餐廳可以網上預約 服務同菜品相我都覺得好到位🌟 因為食材新鮮 所以略為調味都已經好出味 而且選擇蔬菜配料都能帶出主食材味道的層次 很推薦~
燻鮭魚魚卵青瓜卷
香煎北海道干貝