2019-07-17 75 views
Seefood閨嚟到位於台北忠孝敦化站嘅「無聊咖啡 AMBI- CAFE」。呢間cafe裡面有好多特別嘅裝置畀顧客打卡🙊座位都幾寬敞舒適,好適合大家約埋三五知己喺入面聚吓、影吓靚相。因為SeeFood閨一早訂咗檯,所以唔使等位。呢度嘅飲品種類都好多,而最受歡迎嘅就係佢個果昔吧,可以自己挑選六成滿嘅生果再加牛奶或者乳酪打成一大杯果昔,感覺比平時現成整好嘅健康好多。😄可惜食物方面就只係一般,試咗嫩雞腿乾拌麵配麻醬,麵條都算夠彈性,但麻醬唔係平時食開嘅日式麻香醬,食落質感較乾身,味道有啲奇怪,雞腿肉普通而且冇咩味道。建議大家都係去打吓卡或者行到攰時坐吓飲杯嘢算🙊

因為SeeFood閨一早訂咗檯,所以唔使等位。

嫩雞腿乾拌麵配麻醬