2023-07-24 9 views
好不容易挨過幾年疫情,幸好沒有關門而家有3個set 可以揀(13xx or 18xx or 忘了,每個餐都有半隻龍蝦🦞同炒🍚)連menu都無,但有服務員詳細解釋13xx 和18xx最大差別在於18xx 有多幾款海鮮(鮑魚帶子同草蝦🦐)。如果有想嘅海鮮,可以直接單點。我懶得揀,所以直接挑了18xx 套餐。要選的有時令魚(我當晚有銀鱈魚,小黃魚,三文魚),湯(忌廉蘑菇湯或牛肉清湯),其他應該都是指定的先上的是黑松露炒雜菌同前菜山藥麵,再來就🦞,因為有個缸飼養龍蝦🦞,所以佢哋嘅🦞係好新鮮,肉質彈牙又有膏鱈魚並粟米跟香菇🍄,香煎鱈魚都係無得輸,跟住吉列豆腐無乜特別,再上湯,龍蝦嫯會起肉再上加埋幾樣海鮮,最後先係牛排同炒飯,份量頗夠,隔離客人食到牛已經要打包lu~ what a pity
好不容易挨過幾年疫情,幸好沒有關門

鱈魚並粟米跟香菇🍄,香煎鱈魚都係無得輸
黑松露炒雜菌
食材(未煮)