2019-06-17 32 瀏覽
咩話😱?一個人都可以食燒肉⁉️冇睇錯係台北車站附近新開咗間日本過江龍「焼肉ライク(燒肉LIKE)」專俾我哋呢啲毒L單身狗去食🤗,今次等我狗沖去視察下環境先😛。-夜晚七點幾鐘去到已經大排長龍,其實除咗毒L之外大把情侶同一班朋友去食🧐,單身狗嘅好處就係排咗半個鐘左右就入到去啦😎鋪頭入面嘅落單方式係要用電話掃描QRcode再自行落單,連個口都唔使同店員溝通真係照顧一班小毐,而且每個座位就好似圖書館自修室咁同世界零距離😂,名副其實毒到核爆呀🤣。-菜單入邊有齊套餐或者單點,選擇亦可以自行挑選食幾多份量嘅肉類多飯少飯🍚,一個人嚟食嘅話咁就可以試到唔同嘅部位十分抵讚😽,好似當日我就挑選左人氣No.1嘅燒肉組合🐮《特選牛五花&牛肩胛肉套餐》100g再另外叫上一份100g牛舌,真係滿足到呢🥰,牛五花嘅油花都均勻分布,牛舌燒到微焦狀態🤤整體肉類嘅質感都唔錯,而且仲有五六款醬汁比你選擇,重點價錢唔貴,單身狗都可以滿足到食燒肉嘅樂趣,真係食得好開心🥳。