2019-11-16 160 瀏覽
今日專登去幫襯,一嚟,西面阿姑已經大大聲講等得先好落單,咁我地已講明 ok 無問題。好喇,落哂單比埋錢兼同店員哥哥講明"內用", 就等食啦。之前一直企喺度等位,我地一行數人見最遠處有位咪去坐。真係未坐定,已即刻,係秒速比西面姑極無禮大叫 "你們下單了沒,外帶不可以坐,座位不是給你們的!"即刻全場人望住我地,我咪秒回我地已經下單比錢兼由店哥寫左內用,其他人無一個坐埋位會比佢話,我地就比省到無地自容。但西面姑一句"唔好意思" 都無,成程仲要怒啤我地。真係唔知以為我地先至係白撞!態度惡劣之極,蛋餅,乳酪餅,蔥餅全部都極油又咸,真係除左價錢平,無任何可取之處!必須負評!!

2019-11-16
20 分鐘 (內用)
早餐
推薦菜
  • 想受氣就嚟幫襯
2018-01-19 587 瀏覽
剛吃了個 肉鬆蛋餅 及 卡啦雞腿乳酪餅,總共也不用100元台幣。真的很美味,蛋餅很出色,雞腿也很好吃! 但切記不要帶外來食物,因為要多付錢呢。值得推薦,早餐小吃一流。。
肉鬆蛋餅,卡啦雞腿乳酪餅
推薦菜