2017-03-28 113 瀏覽
朋友好介紹,佢話Lee間店好出名,叫我去台中旅遊時,點都要試下咁話喎!一入門口,已有一個店員好熱情咁招呼我哋,感覺好親切,哈哈!兩口子開餐,最鐘意就係Lee種,細細碟可以叫多幾款唔同嘅嘢食,真係好滿足㗎!就算我哋啱啱食完個午餐再去食都無問題。"豬蹄筋" Lee個係必食推介,堅好食,淋淋地滑滑地又有D靭靭地,最重要係好入味,又唔會好膩。同"豬腳"相比,我比較鐘意食"豬蹄筋",無咁肥膩同無乜肉。"魯蛋麵線" 魯蛋好入味,唔知點解蛋黃好大個嘅呢?!麵線就淋咗小小。"青菜" Lee個菜就叫得正好,唔會太油,食完"豬蹄筋"再食返D菜,感覺上好好多。"Apple Sidra" 好耐無飲過,原來Lee度都有,凍飲有氣甜甜地,飲完好爽呀!

2017-03-25
推薦菜