2017-11-18 618 瀏覽
上網有講無老鍋比鼎王好味,就嚟試一試佢😋可能openrice只有很少時段供香港客人訂位,所以訂唔到心目中想要嘅晚飯時間,最後揀咗5點食,但其實場內唔滿,仍有很多枱,不過無所謂,只要試到就開心。一入門口已經聞到好香嘅麻辣火鍋香味🤤試咗牛,豬,魚,海鮮拼盤,蔬菜拼盤,魚皮,干貝滑,丸拼盤及芝士豆腐,湯底係鴛鴦鍋,當日做緊免費湯底加送人蔘添呀(本身要另加錢)。😋湯底很多材料,麻辣揀咗少辣所以食落唔多覺麻同辣,如食得辣可揀中辣應該都可以。平時打邊爐湯底會越食越咸所以會係加水,但佢哋會俾四支高湯自己加,加咗都絕對唔會覺得咸,正😋去到差不多食飽,佢哋會俾一壺沙冰你解渴,真貼心,如第一次食仲會介紹食物同幫你落某些食材,服務真係貼心一流又有禮貌👍🏻
上網有講無老鍋比鼎王好味,就嚟試一試佢😋
一入門口已經聞到好香嘅麻辣火鍋香味🤤

2017-11-16