2019-07-15 189 瀏覽
今次到台灣特別來了此店,都明白人多要等是正常。但等位張紙寫約35-40分鐘,到40分鐘後回去又話多等十分鐘,之後在旁又等了20分鐘。。。最不解係當中職員好多次等叫號碼,行去D日、韓、泰、外國遊客(吾係預先訂餐或跟團)叫佢入去。。。到我反映自已有一家四口(連長者)已等好耐,初時職員扮睇唔到聽唔到,之後話人多叫我等多陣。到我入到去,十張枱有三張未有人坐,之後隣枱多是日、韓、遊客,最離譜係在我喺一等再等嘅等位時先排隊取票入坐嘅泰國遊客,竟然係個公報要排隊等一小時嘅情況下,只遲我20分鐘入坐😌坦白講,食物質素及味道只談得上是不過不失,以這個價錢,還有很多選擇。這間我去台灣旅遊一定不會再去, 見到呢D安排不公平,食都食得吾開心😑