2019-03-07 644 瀏覽
我個朋友今日帶咗我來台北車站嘅woosa,初頭都冇乜期望㗎,但係見到個門口裝修真係靚到沊一聲!本身就話要等差唔多20分鐘,接待處嗰個姐姐就留低左我個電話,唔使10分鐘就有得左啦!先講返呢度架餐廳環境,十分之漂亮同好日式,唔知仲以為自己去咗日本添! 不過呢打開個假單之後呢其實我真係唔係平㗎!香港嘅嘉里比較嘅話呢其實都係值得食嘅! 今次呢我朋友就介紹我食鬆餅,帶咗一個係經典蜂蜜冰淇淋鬆餅同埋一個唔同巧克力冰淇淋鬆餅,兩個加埋成為$627,折合港幣大概150蚊左右,喺香港黎計呢其實都係算唔錯㗎啦!兩個鬆餅我比較鍾意食嘅係經典蜂蜜冰淇淋鬆餅,首先佢兩個嘅鬆餅都非常嘅鬆軟,食鬆餅嘅時候呢要一啖鬆餅加一啖雪糕,咬落去嘅口感真係好似係個口裏面溶化咁,可以話佢嘅空氣咁好重,我更愛佢嘅蛋味,佢配有嘅蜂蜜亦都非常之配合鬆餅嘅味道,建議可以分兩個方法去食!另外一個朱古力鬆餅呢,佢哋就話係季節限定,雖然味道係唔錯,但食得多呢就比較膩!最後佢個套餐含有一杯130 或以下的飲料,我哋仲帶咗個水果茶,佢嘅水果茶係用紅茶作為茶底,水果都幾足量味道都幾濃!雖然我個人唔係特別鍾意食甜野,但係呢一間呢都可以令到我會覺得會再

今次呢我朋友就介紹我食鬆餅,

雖然我個人唔係特別鍾意食甜野,但係呢一間呢都可以令到我會覺得會再返嚟食嘅!

2019-03-07
10 分鐘 (內用)
朋友/同事聚餐
推薦菜