2017-10-25 120 瀏覽
我地早排去左台北旅行。黎得呢度,梗系要去反間知名度好高嘅cafe啦!去到門口已經聞到臭臭地嘅味道。。入到去見到啲草泥馬其實都幾驚下!我地坐低後,有幾個朋友就去左同草泥馬玩,而我同另一個朋友就坐低唔敢轉動!我地揀左一款窩夫,一款意粉,一盤小食拼盤。而實制叫咩名,我就唔係好記得啦!首先講下個窩夫先!我覺得並冇我想像中咁好。可能擺太大期望系台灣嘅cafe到啦。。我覺得完全唔脆!其他配料就正常啦!到意粉啦!呢個幾好,首先佢個汁都幾番茄味,唔係醬嘅味,系真番茄味!但配料就唔多囉!之後到小食拼盤就真系唔太得!炸野完全唔脆,粉又厚。。。我覺得為左黎玩草泥馬而被逼要揀食物系完全唔抵。。雖然我就唔知大家對草泥馬嘅熱愛程度啦!朋友啲頭髮仲比草泥馬當髮菜咁食,攞反出黎濕曬。。全部都係草泥馬啲口水haha!!整體黎講,價錢同食物質素不成正比。
之後到小食拼盤就真系唔太得!炸野完全唔脆,粉又厚。。。
整體黎講,價錢同食物質素不成正比。
5 分鐘 (內用)
下午茶
朋友/同事聚餐