2017-02-21 1465 views
朋友介紹話要1個月前訂位先食到,但我用盡方法出發前1星期在facebook找得聯絡後訂位訂坐時只說有1個小朋友,但到現場時店員主動提供兒童餐具及填色餐紙給我們不停食左2個鐘,飽到電時食物冇手軟仲繼續不停出,保持熱同新鮮湯類很多有中式有日式但同飲開老火湯唔同,味清新飲到食物原本味道好鮮沙律菜都非常多款又新鮮夠凍,西冷牛扒肉質林滑好香肉味天婦羅不停即炸,不過蝦就比較油膩,蔬菜好甜同脆,燒鴨有鬚味皮唔脆,三文魚冇特別片皮鴨凍左唔好食,海鮮都清甜,刺身壽司都好新鮮,鮟康魚干唔好食嘅三杯蛤即整好清甜,點心冇特別,牛肋肉炆得好林入味,芝士海鮮塔唔夠熱麻麻地,咸豬手又脆又惹味,拔絲地瓜一定要試無諗過甜品會試唔晒,每款都好好味又清碟,朱古力心太軟&焦糖燉蛋&梳孚里全部即叫即整非常有飽到嘔都忍唔住食5球雪糕試試味太感動生日有蛋糕有禮物送仲有折扣,可惜係壽星累到暈左,蠟燭由我地代勞吹熄,但都非常多謝店員的細心總結如果想食酒店式自助餐但普通店舖價錢,可以試一試食物除了賣相靚味道都好
菱角燉湯,茶壺蒸
沙律菜都非常多款又新鮮夠凍,西冷牛扒肉質林滑好香肉味
飽到嘔都忍唔住食5球雪糕試試味
生日蛋糕
2016-12-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Dining Offer
Others