2018-06-09 2349 views
程味珍魯肉飯聽左好耐,但真係第一次去食,唔係講笑,真心好味,一碗細細地既魯肉配上白飯,魯肉汁足夠送哂成配飯,未食過真係要試,食過一定會愛上,重點係你無講咩時間想食,佢都有熱拿拿既鹵水野配埋一齊食,價錢又唔貴,而家開到凌晨4:00,真係夜晚餓肚隨時都可以去食如果食過覺得好味,仲可以買魯肉磚返香港繼續品嚐程味珍的味道,只要早一日去訂,最後上機前去拎就可以,但記得要準備好冰袋呀,因為程味珍只係俾一個膠袋袋住,雖然係成舊冰磚咁,但有冰磚會好好多,大約可以keep到6,7個鐘,所以返到香港絕對不成問題,每舊磚NT350世界級無敵正,一試必會愛上

世界級無敵正,一試必會愛上