2016-06-26 693 views
期待的地方見個個去台北必到新景點可能太晏去到關係好多人,間間舖都要等30分鐘以上先有位,最後決定買速食算扇貝起司燒-芝士凍左好硬加埋溝左沙律醬好膩,扇貝雖然彈牙但唔鮮甜松葉蟹-肉質新鮮彈牙殼開得好方便客人食,用筷子一挑就成舊肉出晒來,但味道偏咸,膏比想像中小,但我得2個人可以小小地試味都開心白貝煮-一個字差又凍又腥又靭又冇鮮味都唔知自己食緊咩鹽燒牛肉-牛肉因為太肥美凍左好油膩,用左青檸汁都補救唔到,肉質都算林但唔好彩有根肉味唔夠濃蝦天婦羅-師傅即炸蝦因為剛炸起仲熱辣辣時入盒所以皮林左唔脆但蝦鮮甜,蔬菜餅炸得好香脆又唔油又食到菜甜味冬菇同青椒都炸得好好冇油感,天婦羅汁同一般食嘅好唔同濃濃鰹魚香味又暖暖地好正,店員仲好細心幫我周圍搵筆寫低係汁,以防收銀員會當湯收費,服務抵讚藍莓低脂乳酪-遮係藍莓芝士餅,藍莓漿味道偏甜如果能酸小小可中和芝士油膩會更好,芝士夠濃好足料又滑,餅底用果仁有咬口今次冇食新鮮海鮮所以未能作準,下次希望早餐時間去會冇咁多人
期待的地方見個個去台北必到新景點
扇貝起司燒
熟松葉蟹
白貝旨煮
白貝煮-一個字差又凍又腥又靭又冇鮮味都唔知自己食緊咩
牛肉鹽燒
炸蝦天婦羅
藍莓低脂乳酪
今次冇食新鮮海鮮所以未能作準,下次希望早餐時間去會冇咁多人
2016-06-24
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$600 (Lunch)
熟松葉蟹
炸蝦天婦羅