2019-05-01 69 views
好想搵間cafe 坐下,又想食好味既意粉,見到評語話呢間唔錯,就走入去試下啦。一入店內,粉粉味濃郁,好似幾好食咁。餐牌有好多唔同嘅意粉同埋飯嘅選擇,亦可以錢變套餐,配自己喜歡既選擇。男朋友叫咗個忌廉白菌雞柳羅勒燴飯,加配套餐,有餐包,餐湯,飲品同甜品。而我就叫咗個南瓜海鮮意大利粉,加配餐包同飲品。餐湯只有一款,應該係羅宋湯,較清淡但味道不錯。個意大利粉好juicy,啖啖都有香濃南瓜汁味,配埋不同既海鮮,感覺好豐富。至於個燴飯,每啖都充滿了洋蔥、羅勒同濃郁既忌廉香味,一個人食會感覺有點膩,兩人分享就剛剛好。隨意走入去既店鋪,果然有驚喜。哈哈。
餐湯只有一款,應該係羅宋湯,較清淡但味道不錯。
隨意走入去既店鋪,果然有驚喜。哈哈。