2023-09-05 6 views
晚上6點到餐廳,要等成90分鐘,食完就發覺點解遊客咁鐘意食🤣見好多人都推薦排骨蛋炒飯,我地都叫左一碟黎試下,果然不負眾望,好好食!炒飯加上蛋花和蔥香,極為滋味🤤炒飯粒粒分明,越食越開胃!再加上酥炸排骨🤤肉質一啲都唔鞋,反而好易咬好彈牙好入味!🤤酸辣湯(小),配料超豐富,食極都食唔完,酸酸辣辣咁都十分之開胃!旁邊仲有醋同辣油可以自己添加,調出自己喜歡的口味😋味道真係十分之高質,價錢都唔係好貴,但真係等位等太耐了,不過好既係等位時店員會比個Qr code你可以係手機睇仲要等個多張桌,同埋可以先網上點餐,十分方便👍🏻
排骨蛋炒飯
酸辣湯(小)

2023-08-29
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner