2019-07-25 16 views
🎾 #一粒波碌去台中行新光三越經過見到呢間bagel🥯即刻比佢吸引左🤤🤤佢有厚醬bagel同普通可以買返屋企既🤔我地就買左一個厚醬share🤩-⚾蜜糖堅果厚醬貝果 NT$99其實今次係我第一次食bagel🤭原本以為bagel係好dry既,點知食落係鬆軟得黎又有啲煙韌😛個醬我就覺得幾有蜜糖味,但朋友又竟然覺得冇乜😮😮cream cheese味都幾夠🧀加埋啲堅果有啲咬口又幾香👍🏻-⚽️總評如果下次再見到會想試埋其他味🤤鳳梨百香同野莓優格都好似幾fresh幾吸引🤩🤩厚醬bagel仲有得揀黑/白🐼不過我覺得應該就一樣味既😂😂p.s. 佢漏單! 佢漏單! 佢漏單! 等左勁耐🙄🙄-🏐好丘台中市台灣大道三段301號 B1F11:00 - 22:00 (星期六日由10:30開始營業)-#一粒波arollingball #一粒波食好西 #一粒波碌去台灣 #台灣美食 #好丘 #好丘貝果 #貝果 #bagel #台中美食 #台中 #hkig #hkfoodie #香港食評 #台灣餐廳 #foodstagram #台灣食評
🎾 #一粒波碌去台中
行新光三越經過見到呢間bagel🥯