2016-06-26 42 瀏覽
check in 後時間太多搵間舖頭食小小野裝修別致古色古香又係老字號,價錢又低坐底試試套餐款式多又齊樣樣小小可以試多d種類,擔仔麵可轉米粉或肉燥飲,但麵最出名我當然都係選擇麵啦油雞餐遮係鹽水雞,肉結實彈牙皮又爽又滑可能香港雞肉太難食所以感得好好味,又唔鞋但入到味唔會死咸蒜泥白肉餐,雖然食落唔油膩但肉片唔爽口感覺食緊肥肉,蒜泥醬做得普通唔夠香可能因為蒜泥醬唔係新鮮做關係主角擔仔麵冇令我失望,肉燥好香湯底又濃唔油膩,隻蛋都入晒味連蛋黃都有味,麵彈牙又滑連湯汁啜好食油菜係高麗菜遮係椰菜,台灣椰菜真係好好食又爽又甜又脆但又唔會過硬,就咁燙已經好食是日小菜係涼拌海帶,小小酸小小辣做到冇腥味又入味都不錯題外話店員當日好有耐性,因為想用晒悠遊卡入面嘅錢但又唔夠,佢慢慢教我地扣數後補現金,全程面帶笑容態度又誠懇抵讚
check in 後時間太多搵間舖頭食小小野
裝修別致古色古香又係老字號,價錢又低坐底試試
小羊城油雞餐
蒜泥白肉餐

是日小菜係涼拌海帶,小小酸小小辣做到冇腥味又入味都不錯
2016-06-25
推薦菜